Gebruiksvoorwaarden vlaanderen-fietsland.be

versie 01/03/2016

Lees aandachtig deze gebruiksvoorwaarden met betrekking tot het gebruik van vlaanderen-fietsland.be. Door gebruik te maken van vlaanderen-fietsland.be gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden hieronder beschreven inclusief toekomstige versies. Keer regelmatig terug naar deze pagina om de eventueel vernieuwde gebruiksvoorwaarden te lezen.

  1. vlaanderen-fietsland.be is een project van 2infinIT bvba.
  2. U heeft toestemming van vlaanderen-fietsland.be nodig om informatie van vlaanderen-fietsland.be en alle afgeleide producten te hergebruiken of te kopiƫren.
  3. Om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten op vlaanderen-fietsland.be is het nodig om een Vlaanderen Fietsland-account aan te maken. Om een account aan te maken voert u de gevraagde persoonlijke gegevens in. Het is niet toegelaten deze gegevens te delen.
  4. vlaanderen-fietsland.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen of onregelmatigheden tijdens het volgen van een publicatie (fietsroute) op vlaanderen-fietsland.be of een afgeleid product. vlaanderen-fietsland.be is niet verantwoordelijk voor de staat waarin de gepubliceerde wandeltrajecten zich bevinden. vlaanderen-fietsland.be publiceert en digitaliseert enkel wandelpaden van derden en is niet verantwoordelijk voor de juistheid of staat op het terrein van elke route die op vlaanderen-fietsland.be gepubliceerd staat.
  5. Alle diensten, publicaties, functionaliteiten en documentatie op vlaanderen-fietsland.be worden aangeboden in de toestand waarin ze zich bevinden, zonder bijkomende voorwaarden of garanties. vlaanderen-fietsland.be kan niet garanderen dat de informatie en functionaliteiten die worden aangeboden, aan de verwachtingen van de gebruiker zullen voldoen. vlaanderen-fietsland.be kan ook geen garanties geven over de correctheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de data die aangeboden wordt.
  6. Bij het gebruiken van vlaanderen-fietsland.be gaat u akkoord met het Privacy beleid.