Adverteren

Ben je de eigenaar van een hotel, B&B, vakantiewoning of camping? Promoot je zaak dan bij de duizenden fietsers en wandelaars die maandelijks onze websites vlaanderen-fietsland.be en wandelknooppunt.be gebruiken. Voor € 99,00 btw inclusief voor een volledig jaar ontvang je het hieronder beschreven advertentiepakket.

Inbegrepen in advertentiepakket:

vlaanderen-fietsland.be

Uw logies worden opgenomen op onze digitale fietskaart zodat u in het oog springt van duizenden fietsers die een fietsroute plannen in uw buurt.

wandelknooppunt.be

Ook op onze partnerwebsite wandelknooppunt.be krijgt u de nodige zichtbaarheid voor de talrijke wandelaars die dagelijks hun wandeling plannen.

Opname in rubriek 'Logeren'

Uw logies worden opgenomen in onze rubriek 'Logeren', waar bezoekers op verschillende manieren op zoek kunnen gaan naar een overnachtingsplaats.

Advertentienetwerk

Uw logies worden opgenomen in onze advertentienetwerk. Op onze websites worden uw logies getoond wanneer gebruikers op zoek gaan naar een fiets- of wandelroute.

Eigen pagina

Je krijgt een eigen pagina op vlaanderen-fietsland.be waar je een beschrijving kan plaatsen met enkele foto's. Bezoekers zien het fietsaanbod in je buurt.

Beheeraccount

Via je eigen account pas je je beschrijving, foto's en andere informatie van je advertentie aan. Je kan ook je positie in de zoekresultaten verhogen.

Vragen of onduidelijkheden?

Neem gerust contact op via info@vlaanderen-fietsland.be voor meer info.

Aanmelden aan € 99,00 voor 1 jaar

Als je vandaag inschrijft ben je voor deze prijs aangesloten tot en met 29/03/2021. De advertentie die je hier koopt wordt NIET automatisch verlengd. Twee weken voor je advertentie vervalt, krijg je een herinneringsmail van ons en kan je vrijblijvend je advertentie verlengen. Na aankoop wordt de advertentie actief en ontvang je een email met de nodige instructies.

Betaalmethode:

Koop advertentie

Verkoopsvoorwaarden

  1. Een advertentie kan online aangekocht worden met de voorziene betaalmethodes op deze webpagina. Na betaling van de advertentie ontvang je automatisch een email met de nodige instructies om je advertentie te activeren en te beheren.
  2. Na aankoop van de advertentie heb je een volledig jaar recht op het advertentiepakket zoals beschreven op deze webpagina. De startdatum gaat in vanaf het moment dat de betaling is voldaan en eindigt een jaar (365 dagen) later.
  3. Twee weken voor de vervaldatum van je advertentie krijg je een email van ons met de vrijblijvende vraag om je advertentie met een jaar te verlengen.
  4. Het betreft een aankoop van een digitale dienst. Er is geen restitutie mogelijk.
  5. De koper van een advertentie gaat akkoord met de verkoopsvoorwaarden bepaald op deze pagina.
  6. Deze service wordt aangeboden door vlaanderen-fietsland.be, een project van 2infinIT bvba (Mortelbroekstraat 32, 3271 Averbode - BTW BE 0834 906 219). Vragen rond advertenties kunnen gesteld worden via email (info@vlaanderen-fietsland.be) of telefoon: (+32 (0) 472 86 67 54).

Klik hier om een advertentie te kopen