Adverteren

Ben je de eigenaar van een hotel, B&B, vakantiewoning of camping? Run je een restaurant, taverne of café? Promoot je zaak dan bij de duizenden fietsers die onze website maandelijks gebruiken. Voor 70 euro btw exclusief voor een volledig jaar ontvang je het hieronder beschreven advertentiepakket. Als je wilt aansluiten, stuur je een mailtje naar info@vlaanderen-fietsland.be met daarin de volgende gegevens:

  • Adres- en facturatiegegevens van je horecazaak
  • Een aantrekkelijke foto die we gebruiken om bij je advertentie te tonen

Als we deze informatie hebben ontvangen maken we je adverteerdersaccount klaar en krijg je dit:

Wat houdt adverteren op vlaanderen-fietsland.be in?

1. Opname op de routeplanner

Je zaak wordt getoond op onze routeplanner. Wanneer fietsers een traject uitstippelen in jouw buurt, springt uw locatie direct in het oog. De fietser kan uw locatie aanklikken en doorklikken om meer info te bekijken. Bekijk een voorbeeld.

2. Opname op onze partnerwebsite wandelknooppunt.be

In het advertentiepakket zit ook een opname op onze partnerwebsite wandelknooppunt.be. Uw zaak wordt ook daar getoond op de wandelrouteplanner.

3. Opname in de rubriek 'Logeren'

Als u over een overnachtingsaccommodatie beschikt, wordt u opgenomen in onze rubriek 'Logeren'. Als bezoekers graag een fietsroute combineren met een overnachting, vinden ze hier hun gading. Bekijk hier onze rubriek 'Logeren'.

4. Opname in ons advertentienetwerk

Elke keer wanneer een bezoeker van vlaanderen-fietsland.be en wandelknooppunt.be een fietsroute of wandeltocht zoekt krijgt hij 2 suggesties om een weekendje te boeken bij 1 van onze adverteerders. Elke keer wanneer iemand een route opzoekt in uw buurt, is de kans reëel dat u als tip op een duidelijke plaats wordt weergegeven. Klik hier voor een voorbeeld.

5. Eigen pagina op Vlaanderen Fietsland

Uw zaak krijgt een eigen pagina op Vlaanderen Fietsland. U krijgt een partneraccount en kan zelf uw foto's en informatie die zichtbaar is voor onze bezoekers beheren. Via uw pagina op Vlaanderen Fietsland kunnen onze bezoekers u vinden en fietsroutes in uw buurt bekijken. Klik hier voor een voorbeeld.