Bulskampveldroute

  • Help jij ons aan foto's van deze fietsroute? Foto's mogen steeds gestuurd worden naar info@vlaanderen-fietsland.be.

De route verkent de ruimere omgeving van het Bulskampveld. De streek vormt een door bossen en landgoederen gedomineerd parklandschap ten zuidoosten van Brugge. Vroeger was dit een uitgestrekt heideveld. Her en der bleven kleine heiderelicten bewaard zoals het natuurreservaat De Gulkse Putten. Je fietst ook voorbij andere natuurgebieden zoals het Hooggoed te Aalter en het Nieuwenhovebos te Oostkamp.

Met dank aan Westtoer.


Foto met dank aan vlaanderen-fietsland.be.


Startpunt: Het Aanwijs, domein Lippensgoed, Wingensesteenweg - 8730 Beernem
Afstand: 43 km


Te volgen knooppunten:

Deze route is niet bewegwijzerd met fietsknooppunten. Je volgt de bewegwijzering die de naam draagt van deze fietsroute. Om deze reden kan je deze route ook niet op smartphone downloaden.


Review deze fietsroute

Op 27-8-2019 schreef een anonieme gebruiker:


Op 27/8 /2019 deze route gestart op parking bulskampveld, door bos gefietst, waren blij telkens bordje bulskampveldroute te zien, tot we in Aalter kwamen en geen bord meervte zien op weg nr Aalter??? Teruggekeerd maar dan baanwerken, konden niet door, in de voormiddag niets van te zien, in de namiddag werken, typisch Belgie, ipv aan de grote baan markering te zetten wegenwerken, laten ze de fietsers de ganse laan affietsen om dan te zien dat je moet omkeren! Provincie controleer af en toe jullie fietsroutes wat bewegmarkering betreft vooraleer al folders te drukken en reklame te maken, maar teveel werk zeker? Grt.


Op 15-5-2019 schreef een anonieme gebruiker:


heb gisteren de route proberen te rijden voor het moment is deze route niet aan te bevelen door de verschillende wegenwerken waardoor je de route niet of maar half kan rijden


Op 30-12-2018 schreef een anonieme gebruiker:


heel mooie route, maar niet helemaal geschikt voor koersfiets


Op 6-5-2018 schreef een anonieme gebruiker:


ik ben blij dat ik jullie site gecontacteerd heb! zit goed in elkaar! we hebben vandaag de route gedaan en heel goed becijferd en ├ęcht mooie route, heel veel variatie! residentiele wijken van Hertsberge, langs het water en in de bossen! echt een aanrader!


Op 23-4-2018 schreef een anonieme gebruiker:


niet rijden na regendagen te veel modder


Op 31-7-2017 schreef een anonieme gebruiker:


mooie route door groen en bos een aanrader!


Op 12-6-2017 schreef een anonieme gebruiker:


zeer mooie route met veel afwisseling en veel groen


Op 7-6-2017 schreef een anonieme gebruiker:


.... .........


Op 19-12-2016 schreef een anonieme gebruiker:


Een mooie route door het mooie bos van Buskampveld de moeite waard om eens te fietsen. Wij hebben deze route gereden met onze e-bike en zijn van plan om ze nog eens te rijden maar in de herfst met het verkleuren van de bladeren.


Overnachten in de buurt