Geuzeroute

Ontdek het Bezoekerscentrum 'De Lambiek' in Alsemberg. Fiets langs Brouwerij Oud Beersel, Geuzestekerij Hanssens Artisanaal en Brouwerij Boon.  In het voorjaar kleurt de weelde van bloeiende boshyacinten het Hallerbos prachtig paars. Kuier rond in Halle of Puf even uit op het zonneterras van Boelekewis in het Provinciedomein Huizingen. De lekkernijen en de mooie afwisselende natuur maken de flinke kuitenbijters van het sterk heuvelachtige landschap meer dan goed.

Deze fietsroute wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.


Startpunt: BC De Lambiek, Gemeenveldstraat, Alsemberg
Afstand: 37 km


Te volgen knooppunten:


Review deze fietsroute

Op 14-8-2016 schreef een anonieme gebruiker:


Het is vooral een aantrekkelijke route voor mountainbikers: stevige hellingen en afdalingen, geregeld op kasseien, losse kiezels en smalle aarden padjes (waarbij je best geen tegenligger ontmoet). De nummerings-bordjes zijn op verschillende plekken niet te vinden of verscholen achter struiken. Zonder een gedetailleerde fietskaart kom je op deze fietsroute nergens terecht. Nochtans bijzonder mooie omgeving.


Op 24-7-2016 schreef een anonieme gebruiker:


Zeer pittige route met veel steile hellingen. Niet voor beginnende fietsers! Wel zeer mooi van natuur!! Een aanrader voor de geoefende fietser. Nadine


Overnachten in de buurt

B&B Hippo-Droom

B&B

1560 Hoeilaart

Meer info

Trekkershutten Huizingen

Vakantiewoning

1654 Huizingen

Meer info

Louis1924 B&B

B&B

1700 Sint-Martens-Bodegem

Meer info