Twee Getenroute

De route loopt door het brede valleigebied waar Grote en Kleine Gete samenvloeien. Fiets langs heel wat boomgaarden en vier kunstwerken. De kapel van de Osseweg en talrijke pittoreske kerktorens, zijn bakens in het landschap. Vertrek en eindig bij het natuurdomein Het Vinne.

Deze route wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.


Startpunt: Het Vinne, Ossenwegstraat 70, 3440 Zoutleeuw 70, 3440 Zoutleeuw
Afstand: 42 km


Te volgen knooppunten:


Review deze fietsroute

Op 14-7-2018 schreef Vlaanderen Fietsland:


Deze route werd in het voorjaar van 2018 ge├źnt op het vernieuwde fietsnetwerk van het Hageland. De bewegwijzering is terug 100% in orde.


Op 28-6-2018 schreef een anonieme gebruiker:


op 27-06-2018 deze route willen doen geen vertrekpunt gevonden info konden wij niet vragen was gesloten dan maar op eigen houtje een route uitgestippeld onderweg nog fietsers gesproken die hadden ook geen vertrek gevonden aan het domein ,trekt op niks sorry hier kan ik alleen 0 sterren geven .


Op 12-4-2017 schreef een anonieme gebruiker:


Ik en mijn vrouw deze fietsroute gedaan. Het is een mooie fietsroute maar op drie plaatsen is het niet te doen om met fiets rijden en dit aan de twee geten zijn heel diepen gaten in de onverharde weg, dan in ransberg bos hetzelfde probleem en dan nog een klein stukje in ransberg hetzelfde probleem. Goed dat het niet heeft geregen dan was het een ramp ? !


Overnachten in de buurt

Villa Veldzicht 5*

Vakantiewoning

3384 Attenrode

Meer info

Gasthof DE STATIE

Hotel

3800 Sint-Truiden

Meer info

Villa Aluma

Vakantiewoning

3800 Gelinden

Meer info