Oude Dijkenroute

Met deze route maak je kennis met het platteland ten oosten van Oostende. Je fietst richting Vlissegem, Stalhille en Klemskerke. Vervolgens leidt de route je naar de aangrenzende zandstreek. Daar ontdek je het rijke bouwkundig erfgoed van Ettelgem en Oudenburg. Ook wordt even het natuurgebied "De Hoge Dijken" te Roksem aangedaan. Je fietst terug langs de Plassendalevaart en de Oostendse vaart.

Met dank aan Westtoer.


Startpunt: Kruispunt Stationsstraat en Nieuwe Rijksweg - De Haan
Afstand: 43 km


Te volgen knooppunten:

Deze route is niet bewegwijzerd met fietsknooppunten. Je volgt de bewegwijzering die de naam draagt van deze fietsroute. Om deze reden kan je deze route ook niet op smartphone downloaden.


Review deze fietsroute

Op 27-9-2018 schreef een anonieme gebruiker:


het downloaden vd route gaat niet. Ik heb van alles geprobeerd. Het laatste was acrobat reader. Nu wil de route alleen nog in acrobat reader openen en vermits dit niet gaat kan ik nu zelfs niet eens nog een andere optie kiezen. Dit systeem werkt niet ! Ik zie dat andere gebruikers hetzelfde probleem hadden meer dan een jaar geleden. Jammer dat er niet sneller een andere simpele oplossing gegeven wordt. Dit is echt een afknapper !


Op 1-8-2017 schreef een anonieme gebruiker:


hoe vind ik de liujst van knooppunten van een fietsroute zolas bvb de Oude Dijkenroute


Op 23-7-2017 schreef een anonieme gebruiker:


Beste, Betreft het downloaden van de oude dijken route dit lukt niet ik heb windows10 , hoe moet je dit eigenlijk doen of gaat dit niet ik heb wel een mio 315 fiets gps . M.v.g. Noël Ots


Overnachten in de buurt

Polderlicht

B&B

8370 Uitkerke

Meer info

Floreal Blankenberge

Hotel

8370 Blankenberge

Meer info

Dolce Vita

Vakantiewoning

8434 Westende

Meer info

B&B Yaca

B&B

8420 De Haan

Meer info