Trappen door de Zwinregio

Neem je fiets en verken de mooie Zwinregio. Met de uitgestreke weiden en beken met rietkragen trap je door een prachtig decor. Om de kleine polderdorpjes en de pittoreske Damse Vaart maar niet te vergeten. Je fietst even over de grens tot in Sluis en rijdt daarnaar verder terug door het mooie Zwin.

Met dank aan Westtoer.


Startpunt: Anemonenlaan 1, 8301 Heist
Afstand: 45.2 km


Te volgen knooppunten:


Review deze fietsroute

Op 19-1-2020 schreef Rudi Goethals:


zeer mooie routes


Op 24-8-2019 schreef Luc Lamote:


Waarom kan de route niet meer uitgeprint worden? Voorheen kon dat wel. U moet begrijpen niet iedereen heeft een dure GPS of smartphone


Op 22-8-2019 schreef Jean-Paul Hendrickx:


mooie route, in Knokke uiterst aandachtig voor de soms afwezige bordjes, zeer spijtig dat op de jaagpaden langs de vaart de boomwortels op vele plaatsen het asfalt omhoogdrukken hetgeen zeer onaangenaam is. Toch even nadenken over de methode van de provincie Limburg waar meestal een herhalingsbordje voorbij een kruising of splitsing staat zodat men er verzekerd van is in de goeie richting verder te fietsen.


Op 31-7-2019 schreef een anonieme gebruiker:


Zeer mooie route. Heel wat nieuwe en prachtige plekjes ontdekt, dicht bij huis. Alleen jammer dat de route start in Heist, waar het overal betalend parkeren is. Aan knooppunt 57 in Hoeke, waar de route ook passeert, heb je ruime en gratis parkeergelegenheid. Voor de rest een top-route !


Op 29-7-2019 schreef Dirk De Vos:


Prachtige route,rustgevend Mooie natuur Kortom een echte aanrader


Op 29-7-2019 schreef Leonard Cleys:


Ik heb de route nog niet gefietst, maar ik merk dat jullie de nieuwe zwindijk niet hebben opgenomen in het traject. Da's toch een gemiste kans??


Op 27-7-2019 schreef Mieke Vermeiren :


Super mooie route , ik ben begonnen aan knooppunt 93 , omdat ik in Sluis verbleef . prachtige natuur , zeer afwisselende landschappen , een aanrader !


Op 25-7-2019 schreef bernard vander looven:


ziet er goed uit


Overnachten in de buurt

Polderlicht

B&B

8370 Uitkerke

Meer info

Nelson's Hotel

Hotel

8300 Knokke

Meer info

Floreal Blankenberge

Hotel

8370 Blankenberge

Meer info

Hotel Velotel

Hotel

8000 Brugge

Meer info