Bedevaartroute

Je fietst door de zachtglooiende streek tussen Roeselare en Menen. Brede heuvelruggen en mooie vergezichten begeleiden je op je tocht langs het imposante Tyne Cot Cemetery te Zonnebeke, het Lievenscentrum Bunderhove te Moorslede, de groene omgeving van het Teerlingbos en het kasteeldomein De Koekuit. De terugweg leidt langs de oude spoorlijn Roeselare-Menen.

Met dank aan Westtoer.


Startpunt: VVV Moorslede-Dadizele, Plaats 6 - 8890 Dadizele
Afstand: 40 km


Te volgen knooppunten:

Deze route is niet bewegwijzerd met fietsknooppunten. Je volgt de bewegwijzering die de naam draagt van deze fietsroute. Om deze reden kan je deze route ook niet op smartphone downloaden.


Review deze fietsroute

Op 18-8-2019 schreef Roland Bossaert:


Wij vonden het super langs landelijke wegen waar wel pittig. Een aanrader.


Op 17-7-2019 schreef een anonieme gebruiker:


Zeer mooie fietsroute, vandaag vanuit Ieper gestart met de racefiets. Totaal had ik 65km, de route zelf is toch wel 45 km. Bewegwijzering is zeer zeker in orde. Deze doe ik nog wel eens ...


Op 9-6-2019 schreef Anniek Devijdt:


Zeer mooie fietsroute, toch beetje meer dan 40km. Voor ons geen probleem want wij rijden electrische.


Op 5-9-2018 schreef een anonieme gebruiker:


mooie fietsroute, goed aangeduid, een aanrader


Op 3-8-2018 schreef een anonieme gebruiker:


een van de mooiste fietst route dat we al gefietst hebben gaat vlot op en neer alleen zeer jammer van de laatste 5 km dan moet je door een grind baantje waar het zeer goed uitkijken is waar je fiets !!!! opgepast voor het lekrijden zo zijn we met onze koers fiets twee maal lek gereden !!!!! jammer maar toch een mooie route


Op 16-2-2017 schreef een anonieme gebruiker:


Een mooie fiets route om met de koers fiets te rijden was mijn eerste rit aleen en zo ver het was leuk maar lastig


Op 2-9-2016 schreef een anonieme gebruiker:


Dit is een mooie fietsroute, we startten in Dadizele en fietsen al direkt het landschap in, er is veel afwisseling en goed bewegwijzerd, enkel in Passendale moet je heel eventjes opletten, daar kun je trouwens een tussenstop maken op een van de vele terrasjes, daarna gaat het heel vlot op en neer, elektrisch rijden is hier een plezier, zelf trappen lukt voor vrijetijdsfietsers ook nog wel, je komt voorbij Tyne Cot en je stapt af, want dit is toch wel een memorabele site. We komen voorbij tal van kapelletjes en even verderop passeer je een meridiaan, echt waar en daarna rij je op een oude spoorwegbedding in een grote boog rond Dadizele, waarna je afsluit op één van de terrassen van deze bedevaartstad. Een echte vierseizoenenroute maar te mijden bij hevige regenval, tenzij je daar natuurlijk van houdt.


Op 24-7-2016 schreef een anonieme gebruiker:


Heel mooie fietsroute. Denk er wel aan om genoeg drank voorraad mee te nemen , want alleen in dadizele zijn er terraskes...Ook heel weinig banken tegen gekomen om efkes te rusten..enkele weg wijzer bordjes waren door het groen minder goed zichtbaar..maar ik vond het wel een super mooie fietsroute , zeker een aanrader.


Overnachten in de buurt

De Reunie

Vakantiewoning

8920 Langemark-Poelkapelle

Meer info

Greenhouse B&B

B&B

8920 Langemark-Poelkapelle

Meer info

B&B Varlet Farm

B&B

8920 Langemark-Poelkapelle

Meer info

Vakantiewoning Belle Vue

Vakantiewoning

8980 Zonnebeke

Meer info