PiKANTe fietsroute 40 km

OPGELET: er is op dit moment een omleiding op dit traject. Aan knooppunt 36 volg je de Brusselsesteenweg. Aan het Total tankstation, links afslaan. Volg richting fietsknooppunt 46 om de route te hernemen.

Interesse in een actief dagje uit met culturele noot? Stap dan op de fiets en rijd de PiKANTe route! U kunt kiezen tussen een route van 18 of 40 km. Beide routes voeren langs de tentoonstelling PiKANT! die t/m 30 september elke dag open is, van 11u tot 18u. Van kanten kragen via kanten lingerie naar kant als kunst. Het heden en verleden versmelten. Een boeiend verhaal in een prachtig decor. Aanrader deze zomer 👌.

De tentoonstelling vindt plaats in de Orangerie van het Waterkasteel in Moorsel. Het park van het kasteel is gedurende de tento (uitzonderlijk) geopend voor een mooie zomerwandeling. Hier vindt u ook een fijne ZOMERbar voor een verkwikkend hapje of drankje. Niet twijfelen, gewoon doen!

Meer info: www.pikant.vlaanderen/nl/bestel-je-tickets


Startpunt: Beekveldstraat 31, 9300 Aalst
Afstand: 40 km


Te volgen knooppunten:


Review deze fietsroute

Op 4-10-2019 schreef een anonieme gebruiker:


Mooie fietroute,lichtheuvelachtig,enkele kasseien onder wielen geschoven goeie pitstop bij café Stinne aangenaam terras bij mooi weer. Aanrader.


Op 28-8-2019 schreef een anonieme gebruiker:


een extra markering juist voorbij knooppunt 38 onder tunnel door, langsheen werken en dan komt men op de grote baan, en niets meer; enkel tekst melding op de folder// bewegwijzering bij plaatsen, bv. enkele pijlen naar Rechts gemarkeerd met " 46 " zou wenselijk zijn,


Op 28-8-2019 schreef een anonieme gebruiker:


er zijn werken tussen de knooppunten 44 en 34, daar waar men de grote baan moet oversteken..... de weg ws volledig opengebroken


Op 5-8-2019 schreef een anonieme gebruiker:


De route bevat mooie stukken, maar leidt je spijtig genoeg ook langs veel typisch Vlaamse wegen: schreeuwlelijke bouwsels van alle stijlen kriskras door mekaar neergeploft.


Op 24-7-2019 schreef een anonieme gebruiker:


Mooie fietsroute


Overnachten in de buurt

Bio Boerderij De Kollebloem

B&B

9550 Sint-Lievens-Esse

Meer info

Eyndevelde vakantiewoningen

Vakantiewoning

9550 Sint-Lievens-Esse

Meer info

het Verblijf

B&B

1750 Sint-Martens-Lennik

Meer info