Tibeertroute

  • Help jij ons aan foto's van deze fietsroute? Foto's mogen steeds gestuurd worden naar info@vlaanderen-fietsland.be.

Deze fietsroute verkent de meest oostelijke hoek van het Land van Waas. Vanaf het dorpsplein van Haasdonk loopt de route langs het kasteelpark Hof ter Saksen en de bunkers van de Antwerpse fortengordel. Vervolgens gaat het via Beveren naar Kruibeke en Bazel. Langs de met Canadapopulieren omzoomde bolle akkers gaat het terug richting Haasdonk.

​Met dank aan Toerisme Oost-Vlaanderen.


Foto met dank aan vlaanderen-fietsland.be - Jimmy Van Guyse (Auteur).


Startpunt: Pastoor Verwilgenplein, 9120 Haasdonk
Afstand: 50 km


Te volgen knooppunten:

Deze route is niet bewegwijzerd met fietsknooppunten. Je volgt de bewegwijzering die de naam draagt van deze fietsroute. Om deze reden kan je deze route ook niet op smartphone downloaden.


Review deze fietsroute

Op 4-8-2018 schreef een anonieme gebruiker:


zeer mooie route !


Op 17-10-2017 schreef een anonieme gebruiker:


Heerlijke route door Waasland, enkele pittige kasseistroken zijn er wel. Genoeg terrasjes en mooie uitzichten! Sommige bordjes komen niet overeen met het Gps-bestand die ik heb gedownload, maar je moet de bordjes vertrouwen! zoals vermeld parkeren op het marktje in Haasdonk, doch bij volzet is er een grote parking achter de kerk!


Op 10-7-2017 schreef een anonieme gebruiker:


De mooiste van de Reinaertroutes. Vooral de Scheldeoevers, Fort Haasdonk, Hof Ter Saksen en kasteel Kortewalle en vooral het mooie Bazel springen er uit!!


Op 15-8-2016 schreef een anonieme gebruiker:


Zalige tocht door het mooie landschap in het Waasland. Langs de Schelde van Rupelmonde naar Tielrode vonden we schitterend. langs de Schelde ook voldoende terrasjes om op adem te komen. een leuke namiddag om met het gezin te volgen met prachtig weer ideaal


Overnachten in de buurt