Schreveroute

  • Help jij ons aan foto's van deze fietsroute? Foto's mogen steeds gestuurd worden naar info@vlaanderen-fietsland.be.

De route plaatst het landschap tussen Poperinge en Bailleul (Belle) centraal. Hoppevelden zijn karakteristiek in dit gebied, dat een glooiend reliëf vertoont. Je fietst doorheen een heuvelachtig landschap naar Westouter. Hier dwars je de grens voor een verkenning van het Frans-Vlaamse Houtland: een glooiend landschap, afgezoomd met hagen. Door een rustgevend landschap, op en over de grens, bereik je opnieuw Reningelst.

Met dank aan Westtoer.


Foto met dank aan vlaanderen-fietsland.be.


Startpunt: Kerk van Reningelst
Afstand: 46 km


Te volgen knooppunten:

Deze route is niet bewegwijzerd met fietsknooppunten. Je volgt de bewegwijzering die de naam draagt van deze fietsroute. Om deze reden kan je deze route ook niet op smartphone downloaden.


Review deze fietsroute

Op 6-8-2017 schreef een anonieme gebruiker:


Deze fietsroute hebben we vandaag voor de tweede keer gereden. Het is immers één van de, zoniet dé mooiste route die we kennen. Het landschap is adembenemend. Er zitten enkele stevige klimmetjes in!


Op 19-6-2017 schreef een anonieme gebruiker:


Te langdradig .vooral het deel tussen sintjanterbiezen en Reningelst bij het laatste deel Ook jammer van dit stuk verharde aardeweg,gevaarlijk met elektrische fiets . Er ontbrak ook een naambordje in de helleketelstraat dicht bij de ringweg van poperinge (volgens de bewoners door verkeersongeval een tijd geleden (vlug herstellen aub) Mvg Nicole


Overnachten in de buurt

Vakantiewoning Belle Vue

Vakantiewoning

8980 Zonnebeke

Meer info

De Bosgeus

Vakantiewoning

8950 Nieuwkerke

Meer info

B&B The Protea

B&B

8980 Geluveld

Meer info