B&B Halewijn

Landelijk gelegen B&B, huiselijke sfeer, 3 kamers, met eigen badkamer (douche, toilet, haardroger), TV, gratis Wi-Fi, 2 km van de E40 en R4, 7 km van de historische stad Gent, aan het fietsknooppunt 69 Leiestreek.
In de gezamenlijke leefruimte bij de haard of in de tuin geniet u van een uitgebreid ontbijt met vers geperst sap, zelfgemaakte confituur, verse vleeswaren en kazen.
Aan de bar kan u een drankje nuttigen, bbq’en, aan het kampvuur zitten, petanquen, vogelpieken, nagelkloppen, luieren in de tuin. Paardenliefhebbers kunnen gebruik maken van stallingen, een buitenpiste en loopweide.
U kan een fiets huren, of uw eigen fiets parkeren in een overdekte staanplaats. U kan gratis gebruik maken van de plannen met wandel- en fietsroutes, herstelmateriaal voor fietsen aanwezig, stopcontacten voor elektrische fietsen, EHBO, droogkast. Mogelijkheid tot lunchpakket.
Van april tot oktober kan u gebruik maken van het verwarmd zwembad.
Bij goed weer kan u een boottocht maken op de Leie.
Deurle en St. Martens-Latem (op 10 km) zijn twee schilderachtige dorpjes, elk met een cultureel verleden. Je vindt er verschillende musea.
In Gent kan u kuieren langs de historische gebouwen, genieten op een terrasje, de rommelmarkten bezoeken, lekker eten, ...
Ook voor uw business partners en klanten is B&B Halewijn een thuis, ver van huis, die net die rust geeft die nodig is na een drukke werkdag.

Adres: Halewijnstationstraat 34, 9031 Drongen
Telefoon: 0032 (0)473 92.29.38
Website: www.bbhalewijn.be

Locatie B&B Halewijn en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: