B&B Baron's House

B&B Baron's House telt 7 luxe kamers, elk met hun eigen luxueuze badkamer, toilet, flatscreen tv, internet, minibar, kluis en in de meeste kamers met een gezellige zithoek. Het gekozen meubilair is meesterlijk, het aangeboden slaapcomfort moeilijk te evenaren. Elke kamer biedt een uitgelezen uitzicht over het kasteelpark, de vijver, het kasteel, de binnentuin of op de serres.

Begin uw dag in Baron's room, één van de mooiste multifunctionele ruimten van Baron's House. Hier kan je elke morgen genieten van een exquis, dagvers en wisselend ontbijt.
Dit charmehuis is de ideale vertrekplaats om zowel kunststad Leuven (8 km), Waver (12 km) of onze bruisende hoofdstad Brussel
(15 km) te ontdekken. Het is evenzeer de plaats om midden in de natuur en tussen de herten tot rust te komen na de lange wandelingen die je kan maken in het aangrenzende natuurreservaat.
De Doode Bemde is een uitzonderlijk natuurreservaat waar u heel wat zeldzame plant- en diersoorten kunt vinden en is met zijn wandelpaden het best toegankelijke natuurgebied van Vlaams Brabant. Natuurliefhebbers vermaken zich hier opperbest.

Adres: Kapelweg 6, 3040 Neerijse
Telefoon: +32 (16) 28 49 38
Website: www.baronshouse.be

Locatie B&B Baron's House en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: