B&B Kamer en Aambeeld

Kamer & Aambeeld is een zeer recentelijk gerenoveerde hoeve met binnenkoer, een drietal kilometer buiten het centrum van Zoutleeuw en gelegen tussen velden, weides en fruitbomen. Het pittoreske stadje Zoutleeuw ligt nog net in het Hageland maar pal op de grens met Haspengouw. Vanuit de B&B heb je onmiddellijk aansluiting op het fiets- en wandelnetwerk van de Getevallei. Dit laatste werd onlangs uitgebreid met 250km. Onze gastenkamers liggen in het midden tussen de knooppunten 21 en 54 van het fietsroutenetwerk Hageland.

De B&B wordt uitgebaat door gastvrouw Véronique en hoefsmid Raf. De 4 zeer ruime gastenkamers bieden overnachting voor maximum 10 volwassenen. Elke kamer heeft een grote boxspring, een aparte zithoek met TV, koffie- en theefaciliteiten en een zeer ruime badkamer met inloopdouche. Er is een grote privé-parking en een afgesloten fietsenstalling met mogelijkheid tot het opladen van elektrische fietsen.

De gezellige ontbijtruimte met aanpalend groot dakterras kan 's avonds ook als ontspanningsruimte gebruikt worden. Een ruim assortiment aan drankjes en (streek)bieren maakt dat iedereen zijn gading vindt. Naast het uitgebreide ontbijt is er ?s avonds ook een kleine maaltijd mogelijk of -op verzoek- een uitgebreid menu.

Geniet van de tuin met fruitbomen en bessenstruiken, neem een duik in de zwemvijver of maak kennis met de pony en kippen. Bij mooi weer wordt het ontbijt geserveerd op het dakterras met uitzicht over de velden langs de Kleine Gete.

Adres: Orsmaalstraat 35, 3440 Zoutleeuw
Telefoon: +32 (0)486 88 10 04
Website: www.kamerenaambeeld.be

Locatie B&B Kamer en Aambeeld en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: