Haspenhoeve

De Haspenhoeve is gelegen in de kleinste zelfstandige gemeente van België: Herstappe. Dit pareltje van Haspengouw pronkt in een oase van rust, midden in de natuur en vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk Limburg.

Herstappe, gelegen in het zuiden van Haspengouw, ook wel het Toscane van Limburg geheten, is slechts één vierkante kilometer groot en behelst twee straten en enkele huizen rond de kerk. Kortom, in Herstappe is alleen vredige stilte, duidelijk hoorbaar!

De Haspenhoeve is een authentieke vierkantshoeve, waarvan het oudste gedeelte dateert van 1782. De Hoeve heeft zes ruime en goed uitgeruste gastenkamers met elk een eigen ingang, badkamer en toilet. De ontbijtzaal, die tevens als multifunctionele ruimte dienst doet, is ondergebracht in een bijgebouw met afzonderlijke ingang. In dit bijgebouw zijn ook 3 zalen voor maximaal 150 personen.
In dit unieke kader is rust, wandel - en fietsplezier dé belevenissen bij uitstek. Maar er is natuurlijk meer : binnen handbereik ligt Tongeren (10' min), Luik (15' min), Maastricht (20' min), Hasselt (25') en Aken (45'). Zo kun je ook stellen dat de Haspenhoeve in het centrum van de Euregio ligt! Herstappe is puur natuur in het kwadraat.

Bezoek het Toscane van beide Limburgen !!

Feest@Haspenhoeve :

Haspenhoeve voor al uw :

Communie- en Lentefeesten
Babyborrels
Familiefeesten
Recepties
BBQ
Koffietafels
Meetings & Events

Onze authentieke hoeve opent zijn deuren voor u en uw gasten en bieden onze feestzalen aan.

Adres: Dorpsstraat 4, 3717 Herstappe
Telefoon: 0477/447244 0479/474
Website: www.haspenhoeve.be

Locatie Haspenhoeve en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: