B&B De Zilveren Helm

Hou je van pittoreske waterlopen, unieke streekmusea, geheimzinnige kloosters of zou je het Schulens Meer, het oude Diest of de natuur van Halen en omgeving willen ontdekken: je kan dit alles en nog veel meer verkennen vanuit De Zilveren Helm, een nieuwe B&B in Halen.

Al fietsend en wandelend kan je genieten van de vele voorjaarsbloesems, de prachtige vergezichten bovenop een van de vele heuvels, de mooiste hollewegen van Vlaanderen, de prachtigste watermolen van Limburg. Van hieruit heb je Kempen, Hageland en Haspengouw in een totaalpakket.

Je kan er overnachten in één van de 3 comfortabel ingerichte gastenkamers, elk met TV, internet, badkamer met douche of bad+douche, wastafel, haardroger en toilet. 's Morgens word je verwend met een uitgebreid Hagelands ontbijtbuffet. B&B De Zilveren Helm is gelegen net buiten het dorpscentrum van Halen aan de voet van de Mettenberg waar ooit de beroemde Slag der Zilveren Helmen plaatsvond. Vanuit de gastenkamers heb je een prachtig panorama op deze historische site.

Deze mooie omgeving kan je ook verkennen met een wandel- of fietsarrangement.

Bezoek zeker onze website op www.dezilverenhelm.be of contacteer ons op info@dezilverenhelm.be.

Adres: Lanciersstraat 46, 3545 Halen
Telefoon: 0499 73 60 22
Website: www.dezilverenhelm.be

Locatie B&B De Zilveren Helm en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: