De Open Poort ****

LOGEREN TE MIDDEN VAN KUNST...
Net buiten het centrum van Tongeren op enkele vleugelslagen van de bron van de Demer, ligt ,,De Open Poort****,,. Generaties lang was deze authentieke vierkantshoeve in het bezit van een grote landbouwersfamilie, totdat in 1990 de cirkel doorbroken werd en het pand overging in de handen van kunstenares Tilly Gielen. Te midden van een golvende landschap waar landerijen, plantages en bossen zich als een kleurrijke lapjesdeken uitstrekken, was dit oord ooit het decor van hevige veldslagen. Nu is deze oase aan de Demerbron, een historisch, cultureel en toeristisch middelpunt geworden binnen de Euregio...

Met heel veel respect voor zijn verleden, toverde de eigenares dit Haspengouwse Erfgoedpand om tot een bijzondere Bed & Breakfast. Zo werd een start gemaakt om een nieuwe verantwoordde en hedendaagse invulling te geven aan dit pand dat in zijn behoud op termijn dreigde verloren te gaan. Met oog voor detail kregen de luxueuze gastenkamers, juniorsuite en appartement elk hun eigen karakter. In de sfeervolle ontbijtkamer met salon aan de open haard, krijgt u door de gastvrouw een uitgebreid ontbijt geserveerd. Gasten zijn steeds welkom in haar schildersatelier, kunnen genieten in de mooie landschapstuin of per fiets, Vespa of te voet, de rijkdom van Haspengouw verkennen.
Logeren ten huize van deze gastvrouw staat ontegensprekelijk synoniem voor luxe, smaak, optimaal comfort en persoonlijke service.

Adres: Ketsingerdries 32, 3700 Tongeren
Telefoon: 012 23 37 64
Website: www.deopenpoort.be

Locatie De Open Poort **** en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: