B&B De Keyartmolen

Tongerlo is een rustig dommelend dorpje in het noordoosten van Belgiƫ. Tongerlo is een deelgemeente van de gezellige stad Bree in de provincie Limburg. Nederland en Duitsland liggen vlakbij.

Op de rand van de dorpskern, waar de Itterbeek met de Zuid-Willemsvaart kruist, ligt de Keyartmolen. Deze eeuwenoude hoeve en watermolen (de naam duikt reeds op in manuscripten uit de middeleeuwen) is een officieel 'monument en beschermd dorpsgezicht'.

Het is de ideale uitvalsbasis voor fietsers! Deze prachtige B&B is gelegen aan knooppunt 12 van het befaamde Fiets Route Netwerk met meer dan 2000 km aan bewegwijzerde routes. Fietskaarten en knooppunters om u op weg te helpen zijn aanwezig. Er is een overdekte en afsluitbare fietsenstalling met voorzieningen zoals een reparatiekit en fietsenpomp aanwezig.

De 8 kamers van deze B&B zijn ingericht in een gezellige landelijke sfeer. De kamers zijn voorzien van alle comfort, zoals een eigen badkamer met bubbelbad en inloop regen douche......Op alle kamers is een zitruimte voorzien met koffie en thee faciliteiten.

En natuurlijk kunt u heerlijk genieten van een kakelvers en uitgebreid ontbijt, met o.a. huisgemaakte confituur en yoghurt, in onze veranda of bij mooi weer op onze gezellige binnenkoer!

Adres: Keyartstraat 4, 3960 Tongerlo (Bree)
Telefoon: +32 89460047
Website: www.keyartmolen.be

Locatie B&B De Keyartmolen en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: