Sunrise B&B

Sunrise B&B ligt enkele kilometers buiten het centrum van de stad Lokeren, weg van alle drukte en omringd door groene weiden. Van hieruit kan U via fiets en wandelroutes ontspannen en genieten van ?Het Land van Waas?. Wat van een uitstap naar het 80 ha uitgestrekte Europees Natuurreservaat van Molsbroek, gecombineerd met een 12 km wandeling langs de Buylaers route?

Een boottocht op de Durme vanuit Lokeren naar het Provinciaal Domein Puyenbroeck ,waar er pret en ontspanning maar ook rust te vinden is, zowel voor jong als oud!
Het Provinciaal Domein Puyenbroeck is ook met de fiets of auto bereikbaar,dit op 10km afstand van onze B&B

We zijn gelegen langs mooie landelijke fietspaden met hun knooppunten, waar je al fietsende kunt genieten van de mooie natuur.

Oplaadpunt voor elektrische fietsen, overdekte en beveiligde fietsenparking.

Onze 2 ruime, moderne gastenkamers bieden U alle comfort: van donszachte badjassen, tv / koffie- en theefaciliteit, draadloos internet. Ruime zonnige badkamers met bad, douche, haardroger, en heerlijke badproducten om u te verwennen.

Wij bieden U een uitgebreid en verzorgd ontbijt aan in de eetkamer of op het terras, volgens Uw wensen. Dit is dan meteen ook een goede start voor een ontspannende vakantiedag in dit mooie stukje Vlaanderen.
Na een lange fietstocht kunt u rustig ontspannen met een welkomstdrankje in de tuin of de gasten zitkamer.

Sunrise B&B hoopt u te mogen verwelkomen en biedt U een thuis aan weg van huis.

Adres: Nieuwpoortstraat 9, 9160 Lokeren
Telefoon: 093 48 16 77
Website: www.sunrise-bb.be

Locatie Sunrise B&B en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: