B&B BAZ

Bazel is één van de mooiste dorpen van Vlaanderen. Onze B&B met zicht op het park van kasteel Wissekerke, ligt naast de gezellige dorpskern met zijn vele restaurants, waaronder het sterrenrestaurant Hofke van Bazel. Na 100 meter ben je in het natuurgebied de Polders van Kruibeke, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Via de veerboot over de Schelde bereik je het gebied van "Stille Waters". De waterbus brengt je in 17 min naar het centrum van Antwerpen.

LOGIES
In de modernistische dokterswoning uit de jaren 60 werd een variatie aan unieke verblijfsmogelijkheden gecreëerd. Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet, privéterras, TV, koffiehoek en Wifi. Kamers Woud en Wei hebben naast de douche ook nog een ligbad.
De kamer Riet (39m²) voor 2 à 4 personen heeft een dubbel bed, een zetelbed en een tuinterras.
De kamer Haven (33m²) voor 2 personen is comfortabel voor rolstoelgebruikers en is makkelijk te bereiken vanaf de parking. De badkamer is in de kamer.
De kamer Wolken met dakterras (20m²) voor 2 personen heeft uitzicht op de tuin en het kasteelpark. Deze kamer kan samen met de naastliggende kamer Woud (60m²) gehuurd worden. Deze kamer Woud (2 à 4 personen) heeft een dubbel bed en een zetelbed, een uitgeruste keuken en wasmachine voor wie graag langer in onze B&B verblijft.
Naast de woning is er kamer Hut, een houten lodge (37m²). Hier slaap je deels onder het maaiveld, zodat je net boven het gras kijkt. Op de verdieping heb je een slaapzetel met uitzicht op het omliggende groen. Er is een keukenhoek met oven en afwasbak.
Na een wandeling in de tuin kom je bij kamer Wei (80m²) met 2 slaapkamers, voor 6 personen: dubbel bed, slaapzetel, twee enkele bedden, uitgeruste keuken en wasmachine.

TROEVEN
Je start de dag met een superlekker ontbijtbuffet, op een zonnige dag is dit in de tuin met zicht op het kasteelpark. Kinderen genieten van de natuurlijke speelhoek in de omheinde tuin. Relaxen kan je in de sauna en in de verwarmde zwemvijver. Fietsen kunnen gehuurd worden.

Adres: Reigerslaan 2, 9150 Bazel
Telefoon: 0032474509031
Website: www.bnbbaz.be/

Locatie B&B BAZ en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: