In den Bonten Os

Hotel-Restaurant "In den Bonten Os" bechikt over een unieke ligging in een groen en bosrijk kader, tussen verschillende wandel -en fietsroutes. Het is ideaal te bereiken vanuit de steden Antwerpen, Brussel, Mechelen, Lier en Leuven.

Het gastronomisch restaurant is voor iedereen toegankelijk elke avond van maandag tot zaterdag. In een stijlvol, hedendaags kader kan u genieten van onze culinaire gerechten gebaseerd op dagverse seizoenproducten. U kan er terecht voor één of meerdere gerechten à la carte of een menu all-in.

Het hotel beschikt over 24 luxekamers met alle hedendaags comfort zoals telefoon, gratis draadloos internet (Wifi), TV, minibar, safe, badkamer met ligbad-douche, apart toilet, haardroger, badjas…
In combinatie met het restaurant bieden wij u tal van arrangementen op maat, gaande van een Gastronomisch Weekend tot een Culinair Arrangement, wandelarrangement, fietsarrangement, golfarrangement, …..

De mooie tuin met terras of gezellige lounge met Germaanse open haard garanderen een perfecte ontvangst of aangename afsluiter van uw etentje.

's Morgens kan men zich bedienen van het uitgebreide ontbijtbuffet, ideaal om alle energie op te doen voor een heerlijk dagje fietsen.

U kan zorgeloos parkeren op de ruime privé parkeerterrein. Overdekt parkeren kan uitsluitend op aanvraag.
De fietsen kan u veilig en kosteloos stallen (overdekt). Voor electrische fietsen is er gratis stroomvoorziening.


Adres: Rijmenamseweg 214, 2820 Rijmenam
Telefoon: 015/520.450
Website: www.bontenos.be

Locatie In den Bonten Os en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: