Corsendonk De Linde

Corsendonk De Linde is gelegen in Retie, een groene gemeente in het oosten van de Antwerpse Kempen. Meer bepaald in het hartje van de driehoek Geel, Turnhout en Mol. Dankzij deze goede ligging kunt u snel en efficiënt de locatie bereiken. De omgeving is ideaal voor actieve natuurliefhebbers. Met het uitgebreid netwerk aan wandelpaden en fietsroutes, is een succesvolle vakantie of uitstap gegarandeerd! Vanuit Corsendonk de Linde is het mogelijk om met de fiets het noordoosten van de Antwerpse Kempen te ontdekken met fietskaart 1, maar eveneens ook het zuidoosten via fietskaart 3.

Wij hebben tevens een goede reputatie opgebouwd bij tal van fiets en wandelclubs die elk jaar tevreden wederkeren! Naast de benodigde faciliteiten, zijn onze maaltijden met zorg bereid. Wij houden rekening met vegetariërs, specifieke dieetwensen en allergieën, zodat ook een culinaire ervaring voor elke gast gegarandeerd wordt.

Corsendonk De Linde beschikt over 64 hotelkamers die verspreid liggen in onze 4 bijgebouwen. Al onze kamers zijn sinds kort gerenoveerd en zijn geschikt tot 4 en 5 personen. Ook voor rolstoelgebruikers is De Linde toegankelijk, wij hebben 7 aangepaste kamers ter beschikking. Al onze kamers zijn rookvrij en er is in elk gebouw een lift voorzien om ook onze kamers op de eerste verdieping voor iedereen toegankelijk te houden. Er worden geen huisdieren toegelaten.

Adres: Kasteelstraat 67, 2470 Retie
Telefoon: +32 (0) 14 38 99 80
Website: www.de-linde.be

Locatie Corsendonk De Linde en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: