Hotel**-Restaurant De Beiaard

Zin om even de boel, de boel te laten?

Het Brugse Ommeland is een geheimtip voor een weekendje weg of een korte vakantie in eigen land.

Torhout ligt in de directe nabijheid van enkele middeleeuwse kastelen (Kasteel Wijnendale, kasteel d'Aertrijcke ,Kasteel van Loppem, ...) met prachtige bossen (Groenhove - en Wijnendalebos,...), ideaal voor fiets- en wandelroutes. Gelegen op een boogscheut (+/- 20 km) van de Noordzeekust en de historische stad Brugge.
U wordt ontvangen door Chantal & Johan en ons team "De Beiaard".

Het Brugse Ommeland is genieten in eindeloos groen !

Het brugse ommeland is de enige groene regio vlakbij zee en op een boogscheut van het wereldberoemde, historische Brugge. Je logeert kwaliteitsvol in het groen. Hier is het leven goed. Je kan fietsen en wandelen in de polders, langs kastelen, bossen en parken, kanalen, pittoreske dorpjes en stadjes. Aan spijs en drank en ambiance nooit gebrek. Het middelpunt van het Brugse ommeland is het stadje met zijn historisch stadhuis midden op de markt, is het oergezellige Torhout.

Neem deze drie-, vier-, vijf- of zesdaagse fietsvakantie te baat om verschillende facetten ervan te ontdekken.
Laat je inspireren door de streek.

Er wacht U een persoonlijk en familiaal onthaal. U overnacht in één van de 8 comfortabele kamers (7 doubles, 1 single), voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon met rechtstreekse buitenlijn en toegang tot gratis internet. Er is stalling voor zien voor jullie stalen ros.

Adres: Markt 2, 8820 Torhout
Telefoon: + 32 50 221 345
Website: www.debeiaard.be

Locatie Hotel**-Restaurant De Beiaard en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: