Floreal Blankenberge

Dit indrukwekkende vakantie- en congrescentrum biedt een schat aan activiteiten, moderne faciliteiten en eersteklas gastvrijheid onder één dak. Het heeft een ideale ligging, vlakbij het strand en het commerciële gebied.

De volledig uitgeruste tweepersoonskamers zijn comfortabel ingericht en zijn een perfecte accommodatie voor zowel alleenreizende gasten als gezinnen. U kunt zich helemaal terugtrekken op de gezellige kamers en dankzij veel natuurlijke lichtinval wordt een ruime ambiance gecreëerd.

Verder kan je ook verblijven in studio's (tot max. 3 personen), appartementen met 1 aparte slaapkamer (tot max. 5 personen) en appartementen met 2 aparte slaapkamers (tot max. 7 personen). Allemaal uitgerust met een kitchenette met koelkast, microgolfoven, koffiezet, ... Aparte badkamer met douche.

Floreal Blankenberge heeft een eigen restaurant waar je terecht kan voor het ontbijtbuffet en de dagmenu als middag- en avondmaal. Daarnaast is er ook een bar/tearoom met ruime keuze aan allerlei snacks, dranken en tussendoortjes.

Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuinen (zowel binnen als buiten) en er is allerhande sportaccommodatie: tennis, minigolf, petanque, tafeltennis, omnisportterreinen. En ook fietsenverhuur natuurlijk!

Floreal Blankenberge is jaar in, jaar uit geopend, dus ook in de wintermaanden kan je hier terecht, voor bijv. een gastronomisch weekend.
In de zomer en in de schoolvakantieperiodes biedt het animatieteam allerlei activiteiten aan.

Adres: Koning Albertlaan 59, 8370 Blankenberge
Telefoon: +32(0)50.432.111
Website: www.florealholidays.be

Locatie Floreal Blankenberge en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: