Den Hof

Hotel Den Hof ligt in het centrum van Zelzate. Het is een ideaal hotel wanneer u gemakkelijk Gent, Brugge, Brussel of Antwerpen wilt bezoeken of wilt gaan fietsen in regio Meetjesland of Zeeuws-Vlaanderen. Het hotel heeft een rustige locatie, een privé park met een terras en gratis parkeergelegenheid en fietsengarage. Vanuit Zelzate vertrekken diverse fietsroutes richting Meetjesland en Zeeland ( Nederland)

Dit voormalige herenhuis is in 1985 omgebouwd tot een hotel. Het is compleet gerenoveerd in 2016 en in het oude herenhuis huist nu een gezellige bar, the oak bar!
Het hotel is uitgerust met een trendy bar, terras, een tuin, restaurant, 4 seminarie zalen en 36 ruime kamers. Waarvan 3 compleet nieuwe kamers, afgewerkt in 2019! Het heeft tot doel u een vriendelijke en ontspannen sfeer te bieden met faciliteiten die aan al uw wensen voldoen.

Den Hof is gevestigd in een schitterend gerenoveerd herenhuis gelegen in een prachtig park, waar u reeds sinds drie generaties verwend wordt. Het restaurant staat bekend om zijn Belgisch-Franse keuken waar de familie en hun team zorgen voor eerlijke gastronomie en een uitgebreide wijnkaart. Ideaal voor een culinair diner of een snelle zakenlunch. Het hotel heeft zowel standaard als luxe kamers dus voldoet aan ieders budget. De standaardkamers zijn gelegen in het oude herenhuis en de comfort, luxe en junior suite kamers in het parkhuis, dit is gelegen in het privé park van Den Hof.

De familie De Muynck - Laureys heet u van harte welkom.

Adres: Stationstraat 22, 9060 Zelzate
Telefoon: 093 45 60 48
Website: www.denhof.be

Locatie Den Hof en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: