Hemelsgoed

Hemelsgoed is gelegen in Hertsberge, een gemeente in de landelijke, groene hoek van West-Vlaanderen, aansluitend op het prachtig park- en bosgebied van Bulskampveld. De omgeving biedt talrijke ontspanningsmogelijkheden, culturele en sportieve activiteiten (zoals fietsen langs fietsknooppunten). Diverse uitstappen naar bvb. de Kust of Brugge zijn op korte afstand.
Logies : de accommodatie met zijn strakke, smaakvolle inrichting is gebouwd in 2010 en is geschikt voor kleine groepen of een groot gezin. Er zijn boven 3 slaapkamers met luxe boxspringbedden en 1 kinderbedje. Badkamer met ligbad en 2 waskommen. Beneden is er een ruime woonkamer met sfeerhaard, open keuken (voorzien van alle comfort!) en een wellnessbadkamer met inloopdouche. Aparte berging met wasmachine en droogkast.
Veel ontspanningsmogelijkheden voor alle leeftijden : de luxe vakantievilla bevat nl. sauna, jaccuzzi en openluchtzwembad (verwarmd apr-sept) met 6 ligzetels, ping-pong onder ruim overdekte terras, barbecue, petanque en speelweide, flatscreen-tv, playstation 3, draadloos internet.
Extra: prijzen all in: alle wellness steeds ter beschikking, bad- en bedlinnen, bad- en douchegel, startpakket vaatwastabletten, afwasmiddel, allesreiniger, wastabletten, vaatdoeken, schoteldoek,?, eindschoonmaak (niet inbegrepen : electriciteit en gas).
Overdekte fietsstalling en gratis parkeerplaatsen op het domein. Fietsen kan u ter plaatse huren.
Prijzen: zie website: http://www.hemelsgoed.be/links/nl/reservering.html

Adres: Molleree 43, 8020 Hertsberge
Telefoon: 0476 58 24 90
Website: www.hemelsgoed.be

Locatie Hemelsgoed en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: