't Nophof

't Nophof is een enig mooie retro-ingerichte hoeve in het prachtig landschap van de Vlaamse Ardennen, met glooiingen en legendarische tot bergen verheven heuvels als Kwaremont, Koppenberg, Paterberg, Kluisberg,... ; allen gekend uit 'De Ronde van Vlaanderen'.

Vanuit deze compleet gerenoveerde U-hoeve - met inrichting, bbq, alle modern comfort en logies tot 12 personen - ontdek je wandelend, fietsend of per moto deze werkelijk unieke streek. Geniet er van de uitzonderlijke stilte en van de vergezichten.

De hoeve werd authentiek heringericht. Het varkenshok van ooit werd een sfeervolle inkomhal. De runderenstal werd omgetoverd tot een heel originele en unieke salon. De houtkachel zorgt voor een ouderwetse gezelligheid.
Op de benedenverdieping werden alle bouwmaterialen van vroeger behouden: kleurrijke vloerstenen met motieven uit de tijd van toen, muren halfhoog sierlijk betegeld. De nieuw ingerichte keuken bevat alle hedendaags comfort. De 2 slaapkamers op het gelijkvloers hebben elk een badkamer met inloopdouche. Het aanpalende voederhok werd omgebouwd tot gezellige zit/eetruimte.
Op de vroeger graanzolder werden 4 eigentijdse slaapkamers ingericht met 2 badkamers en een apart toilet. Alles met respect voor de prachtige dakstructuur.

Een wilde tuin en ruime schuur bieden ideale speel- en ontspanningsruimte. Een afgesloten binnentuin zorgt voor de veiligheid van de kleinsten. De wilde tuin, de zitjes onder de notenboom of het overdekt terras zullen bekoren voor gezellig avondlijk keuvelen of bbq…

Adres: Nophovestraat 19, 9690 Zulzeke
Telefoon: 0478 56 07 02
Website: www.vakantiewoningen-vlaamseardennen.be

Locatie 't Nophof en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: