Begijnhof

Vakantiehuis Begijnhof ligt in een mooi heuvelachtig natuurgebied genaamd de Voerstreek in België.
Hier kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken en op uw eigen terras genieten van de rust.
Op loopafstand kunt u genieten van enkele landelijke restaurants waar u overheerlijk Bourgondische streekgerechten kunt nuttigen.
Het vakantiehuis is een luxe ingerichte vakantiewoning met alle hedendaagse voorzieningen.

Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor gezinnen van 2 tot 10 personen. De Voerstreek is uitermate geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten.

Tijdens de wandel- en fietstochten kunt u genieten van de vele bourgondische restaurantjes en cafés die de Voerstreek rijk is. Enkele interessante dorpen uit de omgeving zijn Voeren, Slenaken, Noorbeek, Epen, Mechelen, Sippenaeken, Gemmenich, Aubel, Val Dieu en Hombourg. Ook kunt U er mooie daguitstapjes maken naar bijvoorbeeld Maastricht, Aken of Luik. Parkstad Limburg biedt ook allerlei interessante uitstapjes en activiteiten.

De vakantiehuizen Begijnenhof zijn gelegen aan een oud sfeervol landhuis. Het boerderijtje behorend tot het landhuis is verbouwd tot enkele luxe vakantiehuizen. Tot de vakantiewoningen behoort ook een grote speelweide waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten.

Teuven
Het grensdorpje Teuven, waar de vakantiehuizen zijn gelegen, is een van de zes dorpjes van de Voerstreek. Teuven bereikt u via kronkelende weggetjes tussen de bosrijke heuvels gelegen in een heerlijk rustieke omgeving.

Karakteristiek voor Teuven zijn de twee statige kastelen, gelegen aan de rand van het dorp, die toonaangevend zijn voor de sfeer. Heerlijk ontspannen zonder de overlast van onze drukke dagelijkse bezigheden. Tevens kunt u in Teuven genieten van een drankje en een hapje in de overal bekende herberg Moeder de Gans.

Adres: Sinnich 8, 3793 Teuven
Telefoon: 04-3812189
Website: www.ulvend.eu/verblijven/begijnenhof/

Locatie Begijnhof en overzicht fietsroutes in de buurt:

Meer foto's: