Loading...

Hoe Premium opzeggen?

Laatste aanpassing: 22/08/2023
Avatar Yannick Mertens
Geschreven door
Yannick Mertens 22/08/2023

Algemeen

In dit artikel leggen we uit wat je moet doen wanneer je Premium wilt opzeggen.

Premium aangekocht via de website

Je hoeft helemaal niets te doen, want na 1 jaar zal Premium of Premium Plus niet automatisch verlengd worden en zal er dus ook geen bedrag worden overgemaakt.

Premium aangekocht via de app

Apple

Wanneer je Premium hebt aangeschaft via je iPhone of iPad dien je voor het verstrijken van de einddatum dit op te zeggen via je Apple ID.
Je krijgt een maand voor de einddatum een mail van Apple met de melding dat het abonnement over 30 dagen zal verlengd worden. Deze wordt gestuurd naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Apple ID.

Premium opzeggen via Apple ID: https://support.apple.com/nl-be/HT202039

Google

Wanneer je Premium hebt aangeschaft via je Android-toestel, dien je voor het verstrijken van de einddatum dit op te zeggen via je Google Play account. Je krijgt een maand voor de einddatum een mail van Google met de melding dat het abonnement over 30 dagen zal verlengd worden.