Fiets rond uw kot: 500 km fietsplezier rond uw woning

Sven Nijs
geschreven door Sven Nijs 24-04-2020

Tijdens de zomer van 2020 slaan Vlaanderen Fietsland en Knooppunter de handen in elkaar om een nog uniekere fietservaring te brengen. Fiets rond uw kot geeft je de mogelijkheid om op een originele manier de mooiste fietswegen in een straal van 15 km rond uw kot te ontdekken.

Vlaanderen Fietsland en Knooppunter garanderen je een prachtige zomer vol fietsplezier. Ontdek je eigen buurt op een verrassende manier met een unieke en gratis zoektocht in een straal van 15 km rond je woonplaats. Hoe doen we dat? Met www.fietsronduwkot.be! In een straal van 15 km rond je woonplaats ligt gemiddeld een uitstekend fietsnetwerk van 500 km langs de Vlaamse knooppunten. Dat is de basis van onze zoektocht. Want langs deze Vlaamse knooppunten "rond uw kot" zijn 32 letters verstopt...

Nadat je je gratis inschrijft voor onze zoektocht, plan je met een speciaal op jouw maat gemaakte routeplanner jouw fietstochtjes in. Met behulp van de app van Vlaanderen Fietsland start jouw fietszoektocht naar deze letters. Deze vormen samen 4 woorden van 8 letters. En met deze woorden maak je kans op een prachtige prijzenpot!

Fiets rond uw kot