Summer Challenge - Prijzenpot

Naast het plezier dat je zal beleven tijdens onze Vlaanderen Fietsland Summer Challenge maak je ook kans op enkele leuke prijzen. Hoe meer woorden je verzamelt tijdens ons event, hoe groter je kans op een fijne prijs. Voor elk woord dat je kan ontgrendelen bij onze geselecteerde hotspots, scoor je punten. Hieronder vind je voor elk type hotspot waar je een woord kan ontgrendelen hoeveel punten je scoort:

  • Bij een Open Monument, een kunstwerk geselecteerd door Klara of bij een logies in Vlaanderen: 1 punt
  • Bij een booster hotspot: 10 punten
  • Bij een fietsknooppunt op een route die je fietst bij één van de deelnemende logies: 15 punten

Het totaal aantal punten dat je verzameld hebt op het einde van de Vlaanderen Fietsland Summer Challenge (op 30/09/2020) bepaalt op welke prijs je kans maakt:

Eindwinnaar - Vlaanderen Vakantiecheques twv € 500

Ben jij diegene die van alle deelnemers het meeste aantal punten weet te behalen? Naast het feit dat je dan honderden prachtige plaatsen zal bezocht hebben in Vlaanderen, ontvang je ook Vlaanderen Vakantiecheques twv 500 euro!

Aangeboden door: Vlaanderen Vakantieland

Prijzenpot 1 - 10 Vlaanderen Vakantiecheques twv € 100/stuk

Slaag je erin om 150 punten of meer te behalen? De 10 beste deelnemers (zij die de meeste punten behalen in deze categorie) winnen een prijs. Bij gelijke punten zal een schiftingsvraag bepalen wie de de Vlaanderen Vkaantiecheque van 100 euro wint.

Aangeboden door: Vlaanderen Vakantieland

Prijzenpot 2 - 10 Vlaanderen Vakantiecheques twv € 75/stuk

Slaag je erin om tussen de 80 en 149 punten te behalen? De 10 beste deelnemers (zij die de meeste punten behalen in deze categorie) winnen een prijs. Bij gelijke punten zal een schiftingsvraag bepalen wie de de Vlaanderen Vkaantiecheque van 75 euro wint.

Aangeboden door: Vlaanderen Vakantieland

Prijzenpot 3 - 10 Vlaanderen Vakantiecheques twv € 50/stuk

Slaag je erin om tussen de 30 en 79 punten te behalen? De 10 beste deelnemers (zij die de meeste punten behalen in deze categorie) winnen een prijs. Bij gelijke punten zal een schiftingsvraag bepalen wie de de Vlaanderen Vkaantiecheque van 50 euro wint.

Aangeboden door: Vlaanderen Vakantieland