August

© August

Gelegen in het prachtige Groen Kwartier in Berchem, het groene gebied rond het voormalig Militair Hospitaal van Antwerpen, situeert zich August. Dit voormalig Augustinessenklooster is gelegen op een 15-tal minuten met de auto van het centrum van Antwerpen en ligt dichtbij de opkomende wijk Zurenborg.

August is een Design Hotel met 44 sobere en serene kamers, die perfect passen bij de
geschiedenis van het pand. Tijdens de renovatie werden zoveel mogelijk elementen van het klooster bewaard. De enorme houten balken en gerestaureerde tegels combineren prachtig met de strakke design lampen en meubels.

In de twee verborgen tuinen met terrassen kunt u zitten en genieten van een koffie in de zon. Na
een dagje heerlijk genieten van wat Antwerpen te bieden heeft, kunt u tot rust komen in de wellness of proeven van een huisgemaakte cocktail en enkele frisse bites in de Bar. Liever een broodje of drankje om mee te nemen? Ook dat kan in de August Shop waar u bovendien heel wat details (boeken, decoratie...) van in de kamer kunt aankopen en meenemen naar huis

Op de kaart hieronder zie je de locatie van August. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route