Cultuurhostel Bed Muzet

© Cultuurhostel Bed Muzet

BED MUZET is het eerste cultuurhostel in Vlaanderen en werd ondergebracht in een volledig gerenoveerde vleugel van het voormalige Klooster van de Zwartzusters.

Het verblijf telt 78 overnachtingsplaatsen in verschillende kamerbezettingen (1 - 2 - 4 - 6 personen), met op elke kamer eigen sanitair. De hostel beschikt over een rustgevende binnentuin.

Naast de gerichtheid op een cultureel georiënteerd publiek is BED MUZET tevens een gewoon jeugdverblijf. Ook individuele backpackers, families, sport-, natuur- en andere verenigingen zijn er meer dan welkom voor een bezoek aan de historische stad.

Een ideale uitvalsbasis voor al wie Vlaanderen per fiets wil ontdekken! Bed Muzet is gelegen vlakbij fietsknooppunt 'Pallieteren langs de Nete' (Kempen) en beschikt over oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Cultuurhostel Bed Muzet. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route