Hotel Velotel, hét fietshotel

© Hotel Velotel, hét fietshotel

Hotel Velotel, hét fietshotel van Brugge, prachtig gelegen in de groene omgeving van Sint-Pieters Brugge en op 2,2 km van de Grote Markt, is de ideale locatie voor wie houdt van natuur en rust en toch op wandelafstand ligt van het historische centrum Brugge.
Er is gratis parking voor alle gasten en natuurlijk is fietsverhuur hier mogelijk. Breng gerust uw eigen fiets mee, deze kan gestald worden in onze afgesloten fietsenstalling. In het vernieuwde restaurant O Vélo kan men genieten van een lekker ontbijt, lunch, vieruurtje, aperitief of diner. In de kamer beschikken de gasten gratis over koffie en thee, er is gratis Wifi in het ganse hotel én gebruik van sauna en fitness is inclusief.

Wij beschikken ook over een taxiservice die u van het hotel naar de eiermarkt brengt en terug aan een voordeeltarief. U kan er gratis tennis spelen, petanque en er zijn gezelschapsspellen beschikbaar. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Hotel Velotel, hét fietshotel. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route