BnB Rachel

© BnB Rachel

Authentiek art deco-huis met een personal vintage-touch op een boogscheut van het historische hart van Brugge.
“Rachel” is mijn huis en mijn nest. Ik voel me hier geborgen. Alle spullen die ik zorgvuldig verzameld heb vertellen een verhaal. Zo ook de omgeving waar ik woon. Ik geef je er graag een woordje uitleg over. Rachel ligt op een boogscheut van het station en de Brugse binnenstad en is de ideale uitvalsbasis voor fietstochten en uitstapjes naar Damme, de Kust en het Brugse Ommeland, … Dus kom genieten van de warmte en de gezelligheid die “Rachel” uitstraalt. Dit huis is van mij en voor jullie … welkom.
Btw … Rachel was mijn geliefde grootmoeder …

Zoé en Renée zijn mijn 2 kamers. Je kan 1 kamer (Zoé) huren of beide kamers als bubbel.

Ik geef je graag een extra woordje uitleg over de bezienswaardigheden indien u het wenst. Ik geef je graag een lijstje met gezellige ontbijtzaken in de buurt. Kaarten en andere info zijn gratis te verkrijgen.
Niet onbelangrijk: PARKEREN IS HIER GRATIS, ik heb ook een gratis fietsenberging.

De huizen in mijn straat zijn typische interbellumwoningen. Er is een bushalte, supermarkt, apotheek, krantenwinkel, slager en verschillende bakkerijen op maximum 50 meter.
Neem je ook een kijkje op
https://www.instagram.com/rachel_bnb/
of
https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=F41kLLRPm3U&feature=emb_logo

Op de kaart hieronder zie je de locatie van BnB Rachel. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route