B&B 't Motjeshof

© B&B 't Motjeshof

Uitkijkend over de velden, midden in een stukje West-Vlaamse natuur. Om in alle rust en vrijheid te genieten.

’t Motjeshof streeft naar het beste van twee werelden. We creëren de warme en huiselijke sfeer van een B&B, en koppelen die aan veel vrijheid en autonomie.
't Motjeshof beschikt over vijf identieke kamers, telkens met een inheemse vlindernaam. Dubbel bed of twee eenpersoonsbedden, een praktische zithoek en een moderne badkamer zijn standaard, net zoals voldoende opbergruimte, een kluis en koelkast. Op elke kamer vind je koffie en thee & de kamers zijn voorzien van klimatisering. Je kan ook in de verwenhut 't Motje genieten van sauna en jacuzzi.

Alle kamers komen uit op de gemeenschappelijke (ontbijt)zaal en hebben tegelijkertijd een eigen terras, vanwaar je uitkijkt over de typische Egemse velden.

De B&B ligt aan een fietssnelweg en is vlakbij de Wastineroute en de Verbiestroute. Men kan altijd een opgevulde picknickmand bestellen om mee te doen onderweg. Men kan allerlei soorten fietsen huren zoals tandems, elektrische, mountainbikes.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B 't Motjeshof. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route