Quatre Dames

© Quatre Dames

Vakantiewoning 'Quatre Dames', gelegen naast de bomenrij van de Damse Vaart, bevindt zich in het polderdorp Oostkerke, deelgemeente van Damme. Oostkerke heeft doorheen de jaren een vaste plaats verworven in de lijstjes met mooiste dorpen van Vlaanderen.
Het landschap ademt er rust uit. Een kleine dorpskern met witgeschilderde gevels, een kasteel, een oude zeedijk, lange rijen knotwilgen en populieren, rechte kanalen en kronkelende beken, veel meer is er niet, eenvoud in al zijn glorie.
'Quatre Dames' is gelegen midden in de driehoek Nederland (Sluis), Belgische kust (Knokke-Heist) en Brugge, alle 3 op nauwelijks 10 km.
Het pittoreske centrum van Damme bevindt zich op 2 km.

De vakantiewoning heeft een landelijk interieur en is voorzien van alle moderne comfort.
Er is plaats voor maximum 5 personen.
Ontbijt is mogelijk op aanvraag.

TROEVEN
'Quatre dames' is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten, culturele uitstapjes, culinaire ambiance of gewoon een pauzemoment. Deze deugddoende mix garandeert je een geslaagd uitje in eigen land. De vakantiewoning ligt op fietsknooppunt 17 van het Brugse Ommeland.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Quatre Dames. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route