B&B Gezellehof

© B&B Gezellehof

Het Gezellehof is een gezellige bed and breakfast in Kanegem, Tielt, gelegen in een natuurlandschap van 18ha. De B&B is een gerestaureerde hoeve uit de 18e eeuw. Het Gezellehof werd in 2009 gerenoveerd tot een comfortabele B&B met 5 suites.

Bed and Breakfast Gezellehof is een prachtige plaats waar rust en ontspanning troef zijn. Ideaal om te ontspannen. Met Brugge en Gent op een goede 20 minuten met de auto, is het Gezellehof ook de perfecte uitvalsbasis om Oost- en West-Vlaanderen beter te verkennen.

Het prachtige natuurlandschap rond B&B Gezellehof is ideaal om te wandelen en fietsen, en ook de Meikensbossen en de Vorte Bossen in de buurt zijn droombestemmingen voor wandelaars. Vanuit het Gezellehof kan ingepikt worden op vele fiets- en mountainbikeroutes. Er staan vier fietsen ter beschikking van de gasten.

Reserveer nu één van onze prachtige gastenkamers voor slechts €150/nacht (incl. heerlijk ontbijt) via +32 475 86 56 90 via onze website.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B Gezellehof. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route