B&B altijdgenieten

© B&B altijdgenieten

Gedachten en troeven
De bruggen over het Schipdonk- en Leopoldkanaal zijn de inspiratie voor B&B Altijd Genieten. De bruggen zijn zowel symbolisch als letterlijk aanwezig.
We zijn vlakbij “Molentjesbrug” gelegen, een plek vol geschiedenis.

In 1944 poogden de Canadese troepen de wijk te heroveren op de Duisters, die echter hard terug sloegen. Gedurende 2 maanden lag hier de frontlinie. Dit wordt geïllustreerd door 2 gedenkplaatsen vlakbij “Molentjesbrug”.

Vertrekkende uit deze uitvalsbasis zijn fiets- en wandelroutes altijd vlakbij. Denken we maar aan de Smokkelroute, Maerlantroute, … of een wandeling langs de Damse vaart. De B&B ligt op enkele kilometers van Damme, het boekendorp. En op een tiental kilometers van zowel Brugge, Sluis of onze Belgische kust.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

’s Ochtends is het genieten van een uitgebreid ontbijt aan een sfeervolle tafel. De woon- en leefveranda biedt uitzicht op de mooi verzorgde tuin. De perfecte omgeving om volledig te ontspannen. Bij zonnig weer is er natuurlijk de mogelijkheid om buiten te ontbijten.

Handig is de privé keuken die ter beschikking staat van de gasten. Dit geeft de gasten vrijheid en creëert het “thuis” gevoel. Met een ligging net buiten het dorp, zijn eigen inkopen doen een haalbare uitstap.

Er is mogelijkheid tot het gebruik van wifi, TV . Voor de elektrische fietsen is er een laadpunt voorzien. Daarnaast is de volledige B&B voor iedereen toegankelijk, door perfecte integratie van faciliteiten.

De tuin is er één om de hele dag van te genieten, met toegang tot een petanquebaan en “buiten” BBQ. Ook kinderen kunnen hier hun gading vinden.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B altijdgenieten. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route