B&B Halewijn

© B&B Halewijn

Landelijk gelegen B&B, huiselijke sfeer, 3 kamers, met eigen badkamer (douche, toilet, haardroger), TV, gratis Wi-Fi, 2 km van de E40 en R4, 7 km van de historische stad Gent, aan het fietsknooppunt 69 Leiestreek.
In de gezamenlijke leefruimte bij de haard of in de tuin geniet u van een uitgebreid ontbijt met vers geperst sap, zelfgemaakte confituur, verse vleeswaren en kazen.
Aan de bar kan u een drankje nuttigen, bbq’en, aan het kampvuur zitten, petanquen, vogelpieken, nagelkloppen, luieren in de tuin. Paardenliefhebbers kunnen gebruik maken van stallingen, een buitenpiste en loopweide.
U kan een fiets huren, of uw eigen fiets parkeren in een overdekte staanplaats. U kan gratis gebruik maken van de plannen met wandel- en fietsroutes, herstelmateriaal voor fietsen aanwezig, stopcontacten voor elektrische fietsen, EHBO, droogkast. Mogelijkheid tot lunchpakket.
Van april tot oktober kan u gebruik maken van het verwarmd zwembad.
Bij goed weer kan u een boottocht maken op de Leie.
Deurle en St. Martens-Latem (op 10 km) zijn twee schilderachtige dorpjes, elk met een cultureel verleden. Je vindt er verschillende musea.
In Gent kan u kuieren langs de historische gebouwen, genieten op een terrasje, de rommelmarkten bezoeken, lekker eten, ...
Ook voor uw business partners en klanten is B&B Halewijn een thuis, ver van huis, die net die rust geeft die nodig is na een drukke werkdag.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B Halewijn. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route