logies Akrenbos101

© logies Akrenbos101

Onze logies (b&b én vakantiewoning) Akrenbos101 is de perfecte uitvalsbasis om de streek per fiets te verkennen! Zowel voor de gematigde als geoefende en professionele fietser. Op de grens van de glooiende heuvels van het Pajottenland (vlakbij knooppunt 3 en de Remco Evenepoel fietsroute), met de Vlaamse Ardennen (op een boogscheut van kleppers zoals de Muur en de Bosberg) en het fraaie Picardisch Wallonië met Pays des Collines.

Akrenbos101 leent zich vooral tot groepen (tot 20 personen), maar ook gezinnen of kleinere gezelschappen zijn er welkom. Troeven zijn de grote gemeenschappelijke ruimtes (keuken/ontbijtruimte en living), de ruime afgesloten tuin met BBQ, hot tub, garage voor het veilig stallen en sleutelen aan fietsen en de honesty bar met frisse dranken en streekbieren.

Je fiets- (of wandel-)vakantie start hier 😊

Toeristische trekpleisters in de buurt: het provinciaal domein De Gavers in Geraardsbergen, l’Hôpital Notre-Dame à la Rose te Lessen, het Park van Edingen en de beste zoo van Europa, Pairi Daiza!

Op de kaart hieronder zie je de locatie van logies Akrenbos101. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route