B&B ALINE FLORENTINE

© B&B ALINE FLORENTINE

Ligging
Verrassend landelijk gelegen tussen Leuven en Brussel.

Ideale uitvalsbasis om gevarieerde activiteiten te beleven:
wandelen in de natuur , fietsen, ontdekken van de universiteitsstad Leuven met zijn historische gebouwen en gezellige winkelstraten. Centraal landelijk gelegen, én een veelzijdig aanbod.

Logies
Wij kunnen max. 4 volwassenen accommoderen:

Apartment Aline (70 m2) biedt een private ingang en terras. Op de gelijkvloers vindt u een lounge met digitale televisie, volledig ingerichte keuken, en een privaat toilet. Op de eerste verdieping een slaapkamer met kingsize bed en aanpalende badkamer met douche, wastafel en toilet.

Suite Florentine (30 m2) bevindt zich eveneens op de eerste verdieping. Naast een zitruimte, kingsize bed, private badkamer met regendouche , wastafel en toilet, beschikken de gasten over een hoge tafel met barstoelen, en een smart tv.

In elke accommodatie bieden wij gratis Nespresso koffie en luxe thee aan. Er is ook een honestybar aanwezig aan democratische prijzen.

Troeven
° wandelen in directe omgeving van de B&B:
velden, panoramische vergezichten, holle wegen, bossen, dorpswandeling oude manoirs en villa's, kasteel de Merode, …

° wandelen in de nabije omgeving (< 10 km):
knooppuntenwandelingen
natuurreservaten Het Silsombos en De Doode Beemde

° fietsen: onze B&B ligt lang de fietsknooppunten 16 en 17.
Wij kunnen uw fietsen achter slot stallen.

° Tervuren: Africamuseum, wandelen/fietsen in het Warandepark met vijvers, wandelen/fietsen in het Zoniënwoud, architectuurwandeling met o.a. 'La Nouvelle Maison' van Henry van de Velde

° Neerijse: de Margijswandeling en afsluiten in de microbrouwerij De Kroon (bier gebrouwen door de Leuvense bierprofessor Delvaux)

Met plezier geven we u onze persoonlijke tips, favoriete plekjes en adresjes mee, om van uw bezoek aan onze regio een unieke en onvergetelijke ervaring te maken!

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B ALINE FLORENTINE. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route