B&B Kamer en Aambeeld

© B&B Kamer en Aambeeld

Kamer & Aambeeld is een zeer recentelijk gerenoveerde hoeve met binnenkoer, een drietal kilometer buiten het centrum van Zoutleeuw en gelegen tussen velden, weides en fruitbomen. Het pittoreske stadje Zoutleeuw ligt nog net in het Hageland maar pal op de grens met Haspengouw. Vanuit de B&B heb je onmiddellijk aansluiting op het fiets- en wandelnetwerk van de Getevallei. Dit laatste werd onlangs uitgebreid met 250km. Onze gastenkamers liggen in het midden tussen de knooppunten 21 en 54 van het fietsroutenetwerk Hageland.

De B&B wordt uitgebaat door Raf en Cindy. De 4 zeer ruime gastenkamers bieden overnachting voor maximum 10 volwassenen. Elke kamer heeft een grote boxspring, een aparte zithoek met TV, koffie- en theefaciliteiten en een zeer ruime badkamer met inloopdouche. Er is een privé-parking en een afgesloten fietsenstalling met mogelijkheid tot het opladen van elektrische fietsen.

De gezellige ontbijtruimte met aanpalend groot dakterras kan 's avonds ook als ontspanningsruimte gebruikt worden. Een ruim assortiment aan drankjes en (streek)bieren maakt dat iedereen zijn gading vindt. Naast het uitgebreide ontbijt kan er op aanvraag voor groepen ook 's avonds een menu voorzien worden.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B Kamer en Aambeeld. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route