Villa Veldzicht 5*

© Villa Veldzicht 5*

Hartelijk welkom in Villa Veldzicht, een stijlvolle en met zorg ingerichte 5-sterren vakantiewoning, geschikt voor maximaal 10 personen. Er zijn 5 slaapkamers en 5 badkamers, elke kamer beschikt dus over privé sanitair.
Bij aankomst zijn de bedden zelfs opgemaakt en badhanddoeken en doucheproducten liggen voor je klaar. E én slaapkamer ligt op het gelijkvloers en heeft een drempelloze douchestraat, ideaal voor wie minder goed te been is. De andere slaapkamers liggen op de 1e verdieping.
Beneden is er een gezellige en erg volledig ingerichte leefkeuken, een zithoek die uitkijkt over het terras en de velden en een extra ruime tv-hoek in de ontspanningsruimte. Daar vind je ook een kicktertafel en de infraroodcabine.
Buiten is er een prachtig terras met loungehoek. Bij mooi weer kan je hier de (gas)bbq aansteken.
Meegebrachte fietsen vinden een plekje in de afgesloten fietsenstalling met speciale oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Leuven bevindt zich op 20 km, perfect voor een daguitstap, maar er valt hier veel meer te beleven.
Zo kan je heerlijk wandelen of fietsen in de buurt (kaarten en wandelgidsen gratis ter beschikking) en nadien gezellig thuiskomen in Villa Veldzicht. Of je kan verschillende gezellige Hagelandse en Haspengouwse stadjes bezoeken, naar een provinciaal domein gaan of een partijtje golf spelen op de Winge Golf & Country club.
Bij thuiskomst staat de infraroodcabine op je te wachten, kan je een filmpje meepikken in de ontspanningsruimte of je kan kiezen uit het ruime aanbod gezelschapspelletjes en romans.

Met een kleinere groep kan je zeker ook bij ons terecht, daarvoor hebben we aangepaste prijzen (bekijk hiervoor onze website www.villaveldzicht.be).

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Villa Veldzicht 5*. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route