VELPE55

© VELPE55

VELPE55 is een vakantiehuis zoals we het zelf graag hebben: mooie architectuur, aangename inrichting met alle comfort, een rustige ligging mét uitzicht en tal van activiteiten vlakbij. Gelegen in het Hageland,vlakbij Leuven, in de Velpevalei te Opvelp, onze eigen woonplaats, biedt VELPE55 je alle voordelen waarvoor we hier zelf zo graag wonen: de charme van het platteland, vlak bij leuke steden (Leuven, Brussel, Luik, Namen...) en midden mooie regio’s (het Hageland, de Groene Rand, Haspengouw, Waals-Brabant….). VELPE55 is gelegen aan het Hollewegen wandelpad, vandaar sluit je aan op het fiets- en wandelknooppunt Vlaams-Brabant. Voor de fietsers biedt VELPE55 een overdekte en afsluitbare fietsbox in de tuin. Fiets- en wandelkaarten van de omgeving liggen klaar.
Kortom een ideale uitvalsbasis voor een verrassende week of weekendje wandelen en fietsen met familie en vrienden. Meer info vind je op onze website: www.velpe55.be.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van VELPE55. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route