Haspenhoeve

© Haspenhoeve

De Haspenhoeve is gelegen in de kleinste zelfstandige gemeente van België: Herstappe. Dit pareltje van Haspengouw pronkt in een oase van rust, midden in de natuur en vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk Limburg.

Herstappe, gelegen in het zuiden van Haspengouw, ook wel het Toscane van Limburg geheten, is slechts één vierkante kilometer groot en behelst twee straten en enkele huizen rond de kerk. Kortom, in Herstappe is alleen vredige stilte, duidelijk hoorbaar!

De Haspenhoeve is een authentieke vierkantshoeve, waarvan het oudste gedeelte dateert van 1782. De Hoeve heeft zes ruime en goed uitgeruste gastenkamers met elk een eigen ingang, badkamer en toilet. De ontbijtzaal, die tevens als multifunctionele ruimte dienst doet, is ondergebracht in een bijgebouw met afzonderlijke ingang. In dit bijgebouw zijn ook 3 zalen voor maximaal 150 personen.
In dit unieke kader is rust, wandel - en fietsplezier dé belevenissen bij uitstek. Maar er is natuurlijk meer : binnen handbereik ligt Tongeren (10' min), Luik (15' min), Maastricht (20' min), Hasselt (25') en Aken (45').


Feest@Haspenhoeve :

Haspenhoeve voor al uw :

Communie- en Lentefeesten
Babyborrels
Familiefeesten
Recepties
BBQ
Koffietafels
Meetings & Events

Onze authentieke hoeve opent zijn deuren voor u en uw gasten en bieden onze feestzalen aan.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Haspenhoeve. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route