Brechts Boshuisje

© Brechts Boshuisje

Zeer rustig gelegen, charmante chalet met alle voorzieningen midden in de bossen. Unieke locatie om te onthaasten: je stapt de deur uit en bent meteen op bospaden, goed voor urenlang wandel- en fiets plezier. Jullie lieve viervoeter is ook welkom in onze GROTE omheinde tuin. Er is evenzeer een vlotte verbinding naar Antwerpen, zowel met openbaar vervoer als met de wagen of de fiets natuurlijk, langs het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten,(wij zeggen Schoten-Vaart) een kleine 2 uurtjes fietsen richting Antwerpen, heel toffe route!
Het is hier de bedoeling om zalig te genieten van de RUST en NATUUR.
Ontspannen en genieten! Winter en zomer gezelligheid troef.
Het huis is volledig uitgerust (Infraroodsauna voor 2 personen, speksteenkachel, open haard, nieuw sanitair en ook nog elektrische verwarming(accumulatieverwarming) vaatwasser, ruime slaapgelegenheid ook voor 2 koppels!, koffiezet, Melita toestel met verse koffiebonen, sodastream, fondue-gourmet en raclettetoestel, ...) maar straalt tegelijk de rust en warmte uit van een blokhut. Je voelt je één met de natuur. Een uniek plekje dat je treft met zijn charme en authenticiteit.
Jullie kunnen van het hele huis genieten.
Volledige info over fiets- en wandelroutes ligt klaar. De Trapistenroute is de moeite. Starten doe je best vanaf Café Trappisten aan de Antwerpsesteenweg 487 in Westmalle.
Wat super is aan ons boshuis is dat je er rustig van de natuur kan genieten en de eekhoorntjes je komen animeren, maar dat je op 8 min. wandelen de bus neemt naar Antwerpen waar je naar hartenlust kan shoppen, musea - en cultuur kan opsnuiven, ...ofwel zalig niks doen ofwel volle bak actie :)

Op de kaart hieronder zie je de locatie van Brechts Boshuisje. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route