In den Bonten Os

© In den Bonten Os

FIETSEN IN DE DIJLEVALLEI

Hotel-Restaurant "In den Bonten Os" beschikt over een unieke ligging in een groen en bosrijk kader, tussen verschillende wandel -en fietsroutes in het midden van de Dijlevallei. Het is ideaal te bereiken vanuit de steden Antwerpen, Brussel, Mechelen, Lier en Leuven.

Het gastronomisch restaurant is voor iedereen toegankelijk elke avond van maandag tot zaterdag. In een stijlvol, hedendaags kader kan u genieten van onze culinaire gerechten gebaseerd op dagverse seizoenproducten. U kan er terecht voor één of meerdere gerechten à la carte of een menu all-in.

Het hotel beschikt over 24 luxekamers met alle hedendaags comfort zoals telefoon, gratis draadloos internet (Wifi), TV, minibar, safe, badkamer met ligbad-douche, apart toilet, haardroger, badjas…
In combinatie met het restaurant bieden wij u tal van arrangementen op maat, gaande van een Gastronomisch Weekend tot een Culinair Arrangement, wandelarrangement, fietsarrangement, golfarrangement, …..

De mooie tuin met terras of gezellige lounge met Germaanse open haard garanderen een perfecte ontvangst of aangename afsluiter van uw etentje.

's Morgens kan men zich bedienen van het uitgebreide ontbijtbuffet, ideaal om alle energie op te doen voor een heerlijk dagje fietsen.

U kan zorgeloos parkeren op de ruime privé parkeerterrein. Overdekt parkeren kan uitsluitend op aanvraag.
De fietsen kan u veilig en kosteloos stallen (overdekt). Voor electrische fietsen is er gratis stroomvoorziening.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van In den Bonten Os. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route