B&B Hullebrug

© B&B Hullebrug

Bij B&B Hullebrug kunt u kiezen uit vijf fraaie kamers (12 bedden) onder de nokbalken van de authentieke hoeve, gelegen op 6 ha weiland aan de boord van de rivier. Zoals het hoort bij “4 sterren” beschikt u over een volledig ‘en-suite’ komfort.
Bij Hullebrug hoeft u geen schaapjes te tellen, de bedden werden geselecteerd uit de topgamma van een plaatselijke slaap-specialist. Vanuit uw kamer ziet u wandelaars en fietsers langsheen de kronkelende Grote Nete, in een breedvoerig groen landschap.
Gezellige bistro’s en brasseries vindt u in de nabije omgeving die door de regionale schrijver Felix Timmermans werd omschreven als : “het Land van Goesting”.
De duplex/maisonette heeft 1 dubbelbed en 3 singles ; 3 kamers hebben een dubbelbed (twin-bedden zijn mogelijk) ; en er is 1 single-kamer. De tarieven verschillen naargelang aanbod en grootte bvb. 2 kamers hebben airco.
Het gerenommeerde ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtkamer ‘de Smissche’, een recent verbouwde stalgebouw met aansluitend terras onder de oude notenboom en open zicht op het landschap.
Hullebrug is ideaal gelegen voor wandelen & fietsen (de gratis fietsen staan klaar) langs de Grote Nete naar Lier, of met de auto naar Mechelen, Antwerpen en de Kempen.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B Hullebrug. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route