B&B Molmento

© B&B Molmento

B&B Molmento bevindt zich in Mol, een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten, tussen fietsknooppunt 4 en 51 en op 3 km van zowel het centrum als de Molse Meren. Op de hoek van onze straat vind je aansluiting op het wandelknooppuntennetwerk.
De B&B is een duurzame nieuwbouwwoning met vier comfortabele kamers met privé badkamer. Je kan relaxen in de gemeenschappelijke ruimte of op het gastenterras. Fietsen kunnen veilig gestald worden in onze afgesloten fietsenberging met oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Je start je dag met een uitgebreid ontbijt met o.a. huisgebakken brood, zelfgemaakte confituurtjes, Postelkaas en een eitje van onze kippen. Altijd vers en met liefde gemaakt en dat proef je! Na vermelding houden wij graag rekening met dieetwensen zoals gluten- of lactosevrij of suikerarm.

Op de kaart hieronder zie je de locatie van B&B Molmento. Suggestieroutes in de buurt zijn opgenomen op de kaart. Je kan met de knoppen hieronder ook een verrassingsroute opvragen of zelf een route in de buurt plannen.

Plan zelf een route